Dubbelavsnitt

Åhh det är ju dubbelavsn. av Despo idag! Det visste jag inte innan så det blev ju en härlig överraskning och ett bra slut på dagen 😉 Jag visste heller inte att det var säsongsavslutning. Bu huhuhuhu! Jag får plocka fram de gamla boxarna på tisdagarna i sommar istället :mrgreen:

Har jobbat sedan i lördags men i morgon är jag ledig. Jobbar bara söndag den här veckan igen och nästa gång är helgen vecka 27. Lite hoppande sådär men det funkar ganska fint. Bara jag får lön den 25 är jag nöjd 😉 Hade ett sånt underbart gäng med gamla damer innan idag. Söta små pratglada damer. underbart med sådana kunder! Sedan hade jag två grabbar som verkligen ville ha hjälp att shoppa så Josse fick agera säljare bigtime, kul! Mindre kul var det att diska en massa skålar och vaser hela dagen, men de blev förbannat fina igen i alla fall. Hoppas nu att de säljer också 😉

Idag fick jag mail från skolan. Ska göra en ändring och tillägg i slutdiskussionen så är mitt arbete G sedan. Gött! Fast det känns inte motiverande att sätta sig med det igen nu… Men vill gärna ha det klart och inskickat den här veckan.

I morgon ska jag klippa mig. Ska bli skönt att få bort lite burr och få snacka lite hund med Alexandra. Min frisör var förra sommaren även min agilityinstruktör så vi hamnar alltid på hundsnack när jag klipper mig.

På tal om hund, jag är så sugen på en lite valp nu så det är inte klokt! Känns lagom om ett halvår eller ett år tycker jag. Nästa Fralla (naturligtvis ska vi ha en av samma ”sort”) ska Nicklas få gå kurser med. Det har vi beslutat gemensamt, tro det eller ej. Men jag ska vara med och titta, och troligtvis filma när Nicklas snackar gulligull och studsar runt som en studsboll för att få valpingens uppmärksamhet på valpkursen :mrgreen: Jaja, det är ett tag kvar. Ingen valp är bokad…än…

Nu måste jag koncentrera mig på Despo, så satans spännande!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.