Formex och leverantörsletande

I augusti är det dags för Formex igen. Jag längtar! Håller just nu på att gå igenom listan med utställande företag på Formex.se. Har betat igenom bokstäverna A-C idag. Det tar sin lilla tid, men är ett rent nöje så för min del får det gärna ta tid 😉

Vi har snackat om att åka till Formland i Danmark i år också, men jag står i valet och kvalet. Formland är vecka 33 och Formex vecka 35, pallar man? Jag brukar vara alldeles yr i bollen efter Formex. Får fundera på om jag ska satsa på båda mässor eller inte.

När jag var mitt uppe i listavbetandet kom jag att tänka på att någon av mina, iofs relativt få :mrgreen:, bloggläsare här kanske har någon favoritleverantör inom present eller inredning som denna känner att han/hon skulle vilja tipsa mig om? Eller helt enkelt någon produkt som ni skulle vilja se på Presenteriet.se? Bara spy ut tips, det är alltid välkommet 😉 Skriv i kommentarsfältet eller maila: josefine (at) presenteriet.se

Nu får jag återgå till de där listorna.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Formex och leverantörsletande”

Kommentarer inaktiverade.