Jobblördag

Först när jag vaknade kändes det lite tufft att gå upp och förbereda sig inför en jobbdag när himlen utanför fönstret var alldeles klarblå, men sen kom jag att tänka på att jag får lön och då kändes det hela så mycket lättare 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Jobblördag”

  1. dåligt med kunder idag såg de ut som på parkeringen. Iaf. innan när jag åkte förbi. De finns väl och göra ändå antar jag;-)

  2. Nja, jag tyckte det var ganska bra ös mellan 11 och halv 3. Fast stunden innan och efter var det iofs ganska lugnt 😉 Fast, det finns som sagt att göra ändå. Jag spenderade tiden med att klättra på lagret och leta efter diverse gjutjärnsprodukter som behövde fyllas på. Det är också tidsfördriv :mrgreen:

Kommentarer inaktiverade.