Ny vecka – nya utmaningar… typ

Den här veckan fortsätter på samma sätt som förra. Jag skriver och skriver och skriver. Mitt humör pendlar mellan förtvivlan och tristess till entusiasm och energi. Om en vecka är det inlämning, det här ska gå!

Det var skönt med lite helg, min handledare mailade oss och tyckte att vi skulle ta ledigt i helgen och jag lydde henne. Iofs jobbade jag lördagen, men i jämförelse med skrivandet på datorn ser jag det som ledigt 😉 I söndags var det Franska Bulldogg specialen i Hässleholm som gällde. Vi åkte hemifrån vid halv åtta och kom hem vid 6. Lång dag. Härlig dag! I Hässleholm var det riktig sommarvärme och en massa plattnosade fransoser och fransyskor överallt. Det blev riktigt spännade mot slutet då Bästa tik skulle avgöras och senare BIM och BIR.

specialen2    specialen1   specialen-1
Fia var blev tröttare och tröttare under dagen. I bilen på vägen hem somnade hon med huvudet upptryckt mot burgallret i en härlig nackspärrspose 😉

Mer utförlig rapport om dagen i Hässleholm kommer på Frallanfia när jag lyckas pränta ner detta.

Igår när Nicklas kom hem från jobbet tog vi en långprommis in i skogen. Försökte köra lite sök med Fia men det gick sådär. Dels var det för varmt så hon pallade inte att studsa i skogen och dels har hon inte ro av att leta. Om hon inte hittar det jag ber henne leta eller söka efter på några sekunder får det va, då tröttnar hon och vill göra något annat. Det här med utmaning och motgång är inte hennes grej 😉 Nicklas satt i alla fall tålmodigt där bakom en buske. Hon lyckades hitta honom tillslut, med lite hjälp… :mrgreen:

Efter den nyttiga långprommisen var vi tvungna att vara lite onyttiga. Jag öppnade en påse skruvar och Nicklas slängde in popcorn i micron. Jag satt i köket och skrev när micron var klar och plingade. Några sekunder senare hör jag en smäll från micron. Det lät som om popcornpåsen sprängdes därinne. När vi öppnade micron var popcornåsen hel men microtallriken delad i tre delar. Hur fasen kunde tallriken spricka sönder så?  Det var dagens mest spännande och dagens mest mystiska 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.