Friday!

Underbara fredag!

Iofs ser den här fredagen likadan ut som alla andra dagar i veckan gör för mig just nu. Jag skriver och skriver och skriver. Jag grämer mig också lite över att jag inte kom på vad mitt ex.arbete skulle handla om tidigare. Varför Gud, varför? Det hela gör mig aningen bitter, fortfarande. Kom dessutom precis på en sak som jag absolut måste ha med i bakgrunden i arbetet, varför har jag inte tänkt på det tidigare!? Det blir ytterligare något att snabbt som satan läsa in sig på och slänga in i uppsatsten. Nu när jag har kommit på att det ska vara med kan jag omöjligen tänka tanken att inte ta med det, blir till att bita i det sura äpplet och jobba hårdare.

Igår skickade jag iaf  in mitt material, dock utan den sammanfattande diskussionen eftersom den då endast fanns i stödord/meningar. Men nu finns hälften i löpande text. Good, good! Jag skickar in det senare under dagen när jag är färdig. Det är några stycken från gruppen som inte har skickat in sina arbeten och jag undrar om det beror på att de inte ska fullfölja arbetet den här terminen. Jag tordde att jag skulle vara en av dem men nu har jag gett mig fan på att skiten ska in den här terminen. Hellre lämna in ett halvkasst arbete och få respons på det under opponeringen än att inte lämna in något alls. Responsen från opponeringen är värdefull och en god hjälp i att skapa ett bättre arbete.

I morgon ska jag jobba, gött att komma iväg från datorn och göra något. På söndag packar vi in oss i bilen och far till Hässleholm för då är Fransk Bulldogg specialen! Tjoho va kul det ska bli! Vi ska inte ställa Fia utan bara åka ner och njuta av att titta på Frallor. Hoppas att det blir uppehåll under dagen! Jag ska köpa med mig hundkex hem för det är mycket tomt i Fias hundkexburk nu. Om jag hittar en lite tunnare lättare sele till henne blir det en sådan också för den hon har nu blir hon så väldigt varm i. Jisses, vad jag längtar till söndag, det bästa är att vi inte ska vara hemma för då behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag inte jobbar med uppsatsen. Man kan ju inte vara på utställning i Hässleholm och arbete med uppsatsen samtidigt,  det är ju en omöjlighet. Det känns som att omöjligheter är det enda som kan får mig att låta bli att pilla med det där arbetet för närvarande.

Shit nu måste jag ta ögondroppar för mina ögon kliar som satan! Förbannade pollen!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.