Jobbar in i det sista

Innan 00.00 i natt ska ex.arbetet skickas in. Det är inte sista inlämning förrän om två veckor men vårt sista handledningsmöte är på onsdag nästa vecka och vi ska därför skicka in det material vi har redan idag. Jag kämpar på som en dåre nu för att få med så mycket som möjligt. Jag vill så gärna att mitt arbete ska vara så pass färdigt att det bara är finjusteringar kvar inför handledarmötet eftersom det är sista chans innan inlämning att få hjälp face to face. Men det är svåååårt att skriva sammanfattande diskussion av arbetet. Att koppla ihop allt man har skrivit till en sådan där fantastisk slutsats är inte det lättaste. Jag som är en sådan humörmänniska måste dessutom vara på rätt humör för att fixa att vara kreativ i mitt skrivande. Det märks både på språket och innehållet om jag tvingat mig själv till att skriva något i förhållande till om jag har en energi för det jag arbetar med när jag skriver. Men vem fan hinner invänta rätt humör ? 😉

Det märks förresten på Nicklas att det börjar dra sig mot sommar och skolavslutning. Inför varje sommar, och då i mitt fall sommarlov, börjar han så smått lägga in pikar om vilka texter som måste skrivas till hans sidor. Igår var han riktigt på g och försökte involvera mig genom att diskutera vilka kattraser som är lämpliga att skriva om på hans kattdomän. Jo, jag gillar ju katter och det här med raser finner jag vara väldigt intressant så visst han fick med mig i diskussionen igår kväll. Och ja, jag kommer troligen i sommar att skriva de där texterna också. Om jag inte minns helt fel så var det förra sommaren (eller förrförra) som jag spenderade timmar i köket framför datorn (istället för att vara ute och njuta i solen) skrivandes om någon jäkla stad vid namn Porto som jag nu inte längre minns i vilket land den låg. Mycket trist. Då känns kattraser mer lockande.

Det är väl egentligen tur att man har lite att göra i sommare för det blir inte så värst mycket jobb på Gjuteriet tyvärr. Vi är lite för många som delar på jobbet där, och då blir konsekvensen mindre jobb till alla. Men jag lär ju som sagt inte gå sysslolös direkt… 😛

På tal om sysslolös. Presenteriet ligger stadigt på 2-3 ordrar om dagen nu och har gjort ett tag. Detta utan någon vidare marknadsföring, åtminstone ingen marknadsföring som kostar 😉 Det känns kul att se att sidan sakta men säkert arbetar sig upp i sökmotorer och besöksantal. Det är ett intressant litet projekt och jag får chansen att lära mig e-handelsvärlden. Det ska bli kul att se hur jag (och Nicklas naturligtvis 😉 ) kan arbeta vidare med sidan.

Nu får jag sluta blarra och återgå till skivandet på ex.arbete. Basta!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.