Bilder på söting-fölen

Det var gulligt dubbelt upp i söndags när vi hälsade på Nicklas syster och hennes hästar. Inte nog med att hennes häst Pluttan hade fått ett föl, även en annan häst i stallet hade nyligen fått sitt föl. Långbenta vingliga små saker, sötisar!

folet-9 folet8
Pluttan och hennes söta föl

folet7 folet6
Fölet var lite nyfiken på oss, fast mamma hängde i hasorna på honom och kontrollerade att han inte hittade på något bus. Här är han bara några dagar gammal.

folet5 folet4 folet3
Fia ville hälsa på de stora hästarna men hon tyckte att de var lite otäcka, fastän de stod så snällt och funderade nog mest på vad den plattnosade räliga saken ville dem 😉 Det gick bättre att hälsa på det lilla fölet.

folet2 folet1
Det fanns som sagt två små fölingar. Kolla in de vackra strumporna på bakhasorna på den här lilla grabben, kommer bli vackert när han blir större. Men tydligen så är både hans mor och far svarta så att han skulle bli ett fux (heter det väl?) var nog aningen otippat. Fia var tvungen att kolla läget hon också naturligtvis.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Bilder på söting-fölen”

  1. Världens sötaste bebisar! Fia är allt intresserad av dom stora (och små) även om det va lite läskigt 🙂

Kommentarer inaktiverade.