I min egen lilla värld

Jag vandrar just nu runt i min egen lilla värld där allt cirkulerar kring uppsatsen. Helst av allt hade jag velat sitta 24 h om dygnet och arbeta med den men sånt där funkar ju inte så bra. Mitt stor problem är att jag aldrig blir klar, jag blir aldrig nöjd. Hade kunnat arbwete i flera år till med den, men hade troligen inte blovit nöjd då heller 😉

I vilket fall som helst, Nicklas kämpar tappert för att få mig på andra tankar. Det kan vara för att han tycker att nog är nog, att man måste vara ledig lite ibland, men mest tror jag att han kämpar för egen vinnig, det är trots allt inte så kul att leva med en sådan trist mupp som jag är just nu, som bara skriver och skriver och läser och läser.

Idag fickjag därför ett mail från käre sambon där följande uppmaning gick att läsa:

1. Gå in på www.raggningsrepliker.se

2. Klicka lika många gånger som du är gammal på röstningsfunktionen (de skrattande munnarna).

3. Den raggningsreplik du hamnar på är ”din” speciella.

Gör så och skriv sedan in era svar här i kommentarsfältet så jag får se vilka spännande raggningsrepliker ni hör ihop med 😉
Skitkul!

Jag fick:
”Om det inte vore åldersskillnad mellan oss skulle jag försöka ragga på dig.

Ganska talande va!? Nicklas är ju 11 år äldre än mig, dock så gav han inte upp för det :mrgreen:

Ikväll ska jag försöka slita mig från uppsatsen och lägga in lite bilder på Nicklas syrras föl som jag vara och fotade häromdagen. Snuffeliten så söt den var!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.