Bad-Fis och nattarbete

Igår kväll började jag greja med en ny banner till Presenteriet.  Tänkte göra lite reklam inför Mors Dag. Men si det där med att göra banners är väl kanske inte riktigt min grej. Jag har väl inte öga för’et helt enkelt :mrgreen: Men det får duga för i år så att säga. Jag höll i alla fall på ända till kvart i två i natt. Kände inte direkt för att hoppa ner i sängen sen då jag piggande till av mitt nattarbete men tvingade mig själv att somna ändå. Ingen höjdare att vända på dygnet!

mors-dag-banner-7

Nu håller Nicklas på att fixa miniväxthuset och han har lovat att detta ska bli klart i dag. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag vågar inte sätta ut mina plantor idag för det blåser som fasen här. De vill nog stå lite mer skyddat än vad jag kan erbjuda för tillfället. Jag håller just nu på med maten. Blir Martinas Nyårskyckling på mitt vis idag. Mums! Recept kommer.  Fia-fisråtta sitter här bredvid och tjurar för hon får inte gå ut. Hon var med ute innan när jag skulle vattna landen och då sprang hon som en galning i vattenstrålen och sedan blev det Frallerace i landen. Hon var jordig, blöt, grusig och gräsig så det blev till att lyfta in’na i duschen. Därför måste hon nu sitta här inne och torka en stund innan hon får gå ut igen. Hon sitter och gluttar på Nicklas genom altandörren och är ritkigt sur på mig. Försökte locka henne till bättre humör med ett hundkex men det sket hon fullständigt i. Envisa bulldogg 😛

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.