Hundutställning, loppis och kass skorsten

Hundutställningen igår gick över förväntan. Fia blev BIR och placerade sig sedan 5:a (reserv) i BIG grupp 9! Kul! Även om jag vet att vi kan gå bättre, det var sisådär med kontakten i ringen. Jag var i alla fall sjukt nervös innan vi skulle in i ringen första gången. Kändes jättejobbigt, fast jag förstår faktiskt inte själv varför. Det stod ju liksom inget på spel så att säga. Men jag är ju som jag är, lite nervöst lagd sådär 😉 Men när vi skulle in i BIG-ringen var jag inte alls nervös, kändes mest bara kul att få visa upp vår lilla korv. Man är ju knäpp… Det blev en lång dag, vi kom dit vid 10 och åkte inte därifrån förrän 16.30, men det var en trevlig dag. Tack Lena för sällskapet och stödet!

I morse drog jag och mamma på loppis i Långaryd. Fyndade en Rörstrandskål i retromönster för 20:-. Tänkte först sålt den på Tradera men sen hittade jag en liten skönhetsfläck och då hade jag plötsligt en fantastiskt bra ursäkt för att stoppa in den i mitt eget kökskåp 😉 Jag såg även en en supersnygg blomhylla (lik den på bilden nedan) som jag blev jättesugen på att haffa men tvekade och gjorde det lite för länge för efter en runda på loppisen var den borta *snyft*. Jag som brukar leva efter devisen köp först – ångra sen. Nu blev det tvärtom. Men jag fick ju mig en ny skål i alla fall, det är ju alltid nåt.

string-blomhyllta rorstrandskal

Nicklas fick aldrig färdigt miniväxthuset i torsdags, eller någon annan dag heller för den delen. Det dök upp en annan akutgrej, som alltid i renovering av gamla hus… Vilket jag för övrigt är sååå trött på, aldrig mer ett renoveringsobjekt. Plåtslagaren kom (äntligen!) hit i torsdags för att fixa till skorstenen. Men det blev inte så värst mycket plåtarbete gjort för det visade sig att stenarna i skorstenen var lösa så det var bara att riva ner skiten och börja bygga upp en ny! Tack och lov var gick det snabbt för Nicklas och hans pappa att bygga upp den igen så nu är den nya på plats. Nu väntar vi bara på plåtslagaren igen då…

Usch, jag vägde mig innan. De här sista kilon har kommit så jäkla snabbt att jag inte ens hunnit att reflektera över det! Har faktiskt aldrig i mitt liv vägt så här mycket innan. Jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt, det räcker att jag tittar på en chokladkaka så går jag upp ett kilo! Haha, för bara ett år sedan snackade jag om att jag måste gå ner 4 kilo för att nå min idealvikt, nu är det 10 kilo som måste bort helt plötsligt! Usch, så trist! Jaja, det är väl bara att ta tag i ens mat- och motionsvanor. Annars kanske det nya bantningspillret Alli kan vara något?

Ikväll har jag definitivt inte gjort något för att minska i vikt, snarare tvärtom. Grillen åkte fram och till den härliga köttbiten blev det potatissallad, och en Geisha till efterrätt… Inte nyttigt, men gott :mrgreen: Vi försökte filma när Fia jagar bollen men hon var för trött. Då försökte Nicklas ta kort på mig och henne istället, det gick väl också sådär. Hon är ingen vidare fotomodell min Fis-gris.

maj01 maj02

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Hundutställning, loppis och kass skorsten”

  1. Jag fick två mycket bra kort på henne på utställningen! Så visst kan hon vara en bra fotomodell – men bara när hon själv vill… 😉

Kommentarer inaktiverade.