Sommar!

Vilken värme vi har haft/har! Det är högsommar för tusan! Var i Halmstad igår och där smekte ljumma vindar min kind och solen stekte 😉 Hade lätt kunnat åkt ner en sväng till havet för ett dopp! Men efter att ha suttit 4 h på handledarträff ville jag mest bara hem. Inte för att det gick särskilt dåligt utan mest för att jag var så trött! En halvtimme ägnas åt ens eget arbete under de där grupphandledningar och under resten av tiden får man bara sitta och lyssna. Förutom när man själv opponerar då men oftast hinner man inte säga så mycket eftersom handledarna också vill säga saker, fast det har jag som opponent inte så mycket emot 😉

I går var vi på Handelsträdgården i Gvd. Jag köpte lite blommor till verandan och en physalisplanta och Nicklas köpte jordgubbsplantor och en gurkplanta. Förhoppningsvis gör han klart det där miniväxthuset i helgen! Förhoppningsvis…
Vi hade verkligen behövt byta däck på bilen nu också, sista dagen idag väl?

Jag ska till hundklubben i eftermiddag och hjälpa till att fixa iordning inför utställningen i morgon. Har försökt att få med mig Nicklas men han är svårövertalad. Och det är klart, om han gör klart det där miniväxthuset istället för att följa med till klubben blir jag nöjd. Men om han inte gör klart det….. 👿

Det blir nog jag som ställer på utställningen i morgon. Usch va nervöst! Jag tycker att det är mycket trevligare att sitta vid sidan av ringen och titta på när Nicklas ställer. Men han och Fia är inte vana vid att arbete tillsammans så det där med kontakten funkar inte så bra. Det är t.o.m. svårt för mig att få fin kontakt med henne när vi är på utställning, hon gillar väl inte direkt de där tillställningarna. Men det ska bli en trevlig dag i alla fall. Alltid kul att titta på hundar!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Sommar!”

Kommentarer inaktiverade.