Helgen förbi

Jisses va den här helgen försvann snabbt!
På jobbet brukar tiden gå snabbt när man har något att göra. Jag skulle sätta ihop en hylla och oteknisk som man är tog ju det sin lilla tid 😉 Delarna till hyllan var så jäkla tunga att jag var alldeles skakig i armarna efter att ha burit runt på allt. Men jag lyckades får ihop den där hyllan till slut.  När jag skulle käka middag upptäckte jag att byxorna satt lite löst i midja. Då hade vistt knappen lossnat! Jag envisas med att klämma in mig i de där alldeles för små byxorna, det har ju sitt pris. Det är inte så många månader sedan jag hade med ett par byxor till morfar som han skulle sätta tillbaka knappen i… Nu får jag ta med dem här till honom. Men vi sätter knappen lite längre ut så de inte sitter så tajt…
Det kändes lite osäkert att rusa runt i butiken med risken att ha byxorna nere vid knäna helt plötsligt men det gick bra, gylfen höll dem uppe 🙂 Det hela gjorde mig nog aningen förvirrad för när jag lämnade butiken och skulle sätta mig i bilen hade jag fortfarande förklädet på mig! Fick skutta in igen och lämna tillbaka det :mrgreen:

Igår kväll var vi på min låtsasfasters 40års kalas. Jag och Lena gjorde en fuling och flyttade på hennes placeringskort. Hon skulle egentligen ha suttit snett mittemot mig men vi bytte plats på henne och Daniel så hon hamnade bredvid mig istället. Hihihi, så olydigt 😉 Vi hade i alla fall trevligt, hamnade vid ett bra bord med trevliga människor. Vi var också jäkligt bra på att sjunga och tävla i sång! Jag och Nicklas lämnade dock festen redan vid 12 för vi skulle ju upp tidigt idag på Handlerkurs i Hylte. Det var en jätteintressant kurs som leddes av proffshandlern Kirsten Pedersen från Danmark. Jag tänkte berätta mer om på Frallanfia.se istället. Jag var helt slut när vi kom hem i eftermiddags, det är jobbigt att vara handler! Har suttit och degat i soffan hela eftermiddagen, förutom då kvällsprommisen som Nicklas släpade ut mig på.

I morgon ska jag upp tidigt skriva på uppsatsen så att jag kommer någonvart. Det känns skönt att skrivandet går lite lättare nu men det är ändå ganska trist. Speciellt när man ser hur fint väder det är ute, svårt att motivera sig att sitta vid datorn då! Godnatt.

cillas-fest4
Lena blev min bordsdam 😀

cillas-fest-3
Dale var först lite sur över att han fick byta plats men det gick över sen 😉

cillas-fest-2
Nicklas namn vad felstavat men det ordnade vi fint med lite rödvin

cillas-fest-1
Nicklas blev plötsligt väldigt poppis…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.