Hinner jag?

Nu har jag mailat det material jag har till ex.arb. till alla i gruppen. Det var först när jag satte ihop allt i ett enda dokument som jag insåg vilket jäkla jobb jag har framför mig. Nu vet jag ju precis vad som ska göras, men hinner jag det? Panik, panik. Ett dygn har ju trots allt 24 h och av dem behöver man bara sova 7 😉 Jag är mest orolig över att hinna få hem den där uppsatsen som jag baserar mitt arbete på… Jag var tvungen att göra en personlig beställning av den i Halmstad och det kan jag inte göra förrän på onsdag när jag är där, sedan ska de hinna få hem den också, jag ska hinna kolla igenom och välja ut vad som ska presenteras i min uppsats. Hinner jag det? Råmanuset ska in den 14 maj och vi ska diskutera råmanuset den 20 maj. Sista inlämningsdatum är den 26 maj. Hinner jag? Jo, det gör jag nog, fan, jag måste hinna!

Jag tror att jag ska käka lite middag nu och sedan gå en runda med doggen så att man får ett litet brejk från skrivandet i alla fall. Blir galen av att sitta framför datorn hela dagen!

Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.