Friday!

Så var det underbara fredag igen!
Idag har jag inte alls varit lika effektiv med uppsatsen, har lite ångest över det men jag har grejat med Presenteriet  istället. Lagt upp två nya kategorier, ”Till Mor på Morsdag” och ”Till Studenten”. Är så sugen på att köpa in nya produkter nu men får hålla mig liiiiite till. Har fått in en ny fyll-i-bok nu som jag tror på. Liten blir stor heter den och man fyller i varje födelsedag under barnets uppväxt från nyfödd till myndig. Kul!
Jag var en sväng på ICA och skulle handla i förmiddags. Döm min förvåning då jag upptäckte att de hade plockat bort den där Eldoradochokladen som jag alltid köper ur sortimentet! Vad an detta!? Jag köper alltid den chokladen för den är precis lagom om man är lite sådär godissugen och till det fantastiska priset 5:-. Alltså samtidigt som ICA gör reklam på tv om sänkta priser på en väldans massa varor tar de på vårt ICA bort en ”billigvara” ur sortimentet. Det är upprörande! Jag beslutade mig därför för att bojkotta ICA. Jag köpte mina färdigrätter (korterbjudande) och hushållspapper (det enda som går på vår rulle), men sedan blev det inte en pinal mer! Resten av veckans storhandlande skötte jag på Netto. Heja Netto! Bu för ICA!

I morgon blir det jobb för min del och Nicklas har lovat att han både ska bygga ett miniväxthus på baksidan av uthuset och byta däcken på Golfen. Det ska bli fruktansvärt spännande att se hur han planerar sin dag för att hinna med båda dessa aktiviteter :mrgreen: På kvällen ska vi på 40-års kalas i hemvärnsgården som ligger ca 1 km från oss. Det blir till att promenera hem på natten, men jag tänkte försöka få skjuts dit i alla fall. Fia fisråtta ska sova över hos mormor mellan lördag och söndag, det passar fin fint för då hämtar vi bara upp henne hos mormor när vi åker till Hyltebruk på hundkurs på söndagen. Yes, helt rätt, vi ska på heldags hundkurs dagen efter 40-års kalaset, det kan gå precis hur illa som helst 😉

På tal om hund, nu är det dags för kvällspromisen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.