2x köksgolv

Nu har jag precis dykt upp från köksgolvet där jag har legat gömd för andra gången idag. Man kan lätt tro att det är de där Jehovas som plågat mig igen, men nej, nej, nej. De verkar faktiskt ha gett upp, för ett tag i alla fall. Nu är det något mycket värre. Värre på så sätt att de är ännu mer ihärdiga och de ger mig otroligt dåligt samvete för att jag just gömmer mig för dem. Det är skolbarn! Det är skolbarn som knackar på min dörr idag, dem vill sälja majblommor de små liven. Tack och lov blev jag varnad redan hos frissan då det dök in ett gäng sådana där barn och ville sälja.
Kom nu inte med något snack om att jag är snål eller dum. Jag brukar gynna de där barnen när de knackar på, det brukar t.o.m. bli så att jag ber om en vanlig jävla blomma på nål men när de tittar på mig med sina bedjande barnögon drar jag till med lite av varje ur deras utbud. Jag är typen som köper de där extra grejerna som ingen annan vill ha bara för att barnen ska bli av med dem. Men i år sätter jag alltså stopp, det blir enbart majblommeshoppande av småsyrrorna. Men eftersom jag inte kan sätta stopp face to face med de där knackande barnen får jag helt enkelt gömma mig. På köksgolvet. Som vanligt. Och trösta mig med att de säljer slut ganska fort de där majblommorna eftersom det finns fler än jag som inte kan säga nej till bedjande barnögon….

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “2x köksgolv”

  1. Haha,jo visst kan de vara svårt att säga nej till små barn. Likadant som när de kommer med jultidningar.

Kommentarer inaktiverade.