Glad Påsk!

Jaha, då var det påskafton igen. Det känns inte som påsk i år, jag brukar alltid plocka fram lite påskpynt. Ris med fjädrar, påskliljor på verandan, Ture Tupp osv. Men i år har jag inte gjort någonting. Allt pynt ligger nerpackat på övervåningen och det vore en megautmaning att få fram rätt kartong ur den där högen. Jag har inte riktigt känt behov av megautmaningar på sistone så det har fått va 😉 Vi avnjöt i alla fall en påsklunch här hemma för en timme sedan, det var nice! Vid 4 är det dags för nästa matintag i formen av grillat. Det är Nicklas föräldrar som bjuder på grillat hemms hos dem. Det blir grillpremiär för min del, har inte hunnit med det än i år.

Har försökt sola en stund nu men det blåser så isande kallt ute. Den kalla vinden sabbade hela upplevelsen så jag gick in istället. Vi har ju inte lä någonstant här, blåser överallt! Annars är ju solen så underbart varm nu. Jag blev faktiskt lite röd igår efter att suttit ute två timmar. Brukar aldrig bli röd men solen sägs vara som starkast nu i april så får väl skylla på det.

I förmiddags träffade jag och Fia Emilia inne i Sms för lite projektarbete. Vi gick mitt inne i centrum idag bland bilar och folk men det bekom inte henne alls. Hon t.o.m. lade sig på trottoaren när vi stannade! Lilla duktiga Fisen. Hon sover nu och det kan nog vara lämpligt eftersom hon ska spendera kvällen med att busa med Norton och Kajsa. Samla kraft :mrgreen:

Igår var jag hos Carro på kvällen. Fick god mat och klappade på deras lammisar och mammisar. Jag blev jättekär i får nr 512, som jag snabbt döpte om till Greta. Hon var så go lilla Greta! Ville bli kelad med hela tiden. Hon stod där så snällt framför oss och idisslade som en dåre medan man fick klappa henne. Mys! Lammisarna var ulliga och gulliga men också lite blyga så de var mer svårklappade. Jag skulle kunna tänka mig att ha några får. Trevliga djur det där. Kunde vara mysigt att ha två-tre stycken betandes på åkern bredvid huset. Men de måste vara snälla och gosiga får, som favorit-Greta.

Nähe, nu måste jag in i duschen så vi kommer i tid. Jaja, det gör vi väl inte ändå men då har jag åtminstone försökt 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.