Tapet till kontoret

Igår var jag och köpte fondtapeten till kontoret. Det får bli en ”gammal” tapet ur ECO’s kollektion House nr 9801. Tror att den släpptes 2006. Jag gillade den redan då 😉 Vi vill inte lägga ner stora pengar på tapeterna till kontoret, och passade den här perfekt eftersom den gick att hitta på Jehréns rea-rum (det var västa vad mycket tjat det blev om rea nu då…). 98:- rullen kostar den och det finns många rullar kvar så passa på om ni ska tapetsera om 😉 (Foto: ECO)

eco-house-1

Jag gillar retrostilen på tapeter har jag upptäckt nu mitt i allt letande. Go Retro!
Till den här tapeten ska vi ha en diskret vitrandig tapet, också från ECO, ur kollektionen Nina Jobs. Det tror jag blir bra.

Jag har även bestämt mig för vad vi ska ha i hallen. Som fond i trappan och under trappan blir det en brun/guld-randig tapet från Midbec’s kollektion B-Lounge. Den är tyvärr inte rea-material… En rulle kostar 700:-. Men jag fastande för den tapeten från början och har sedan inte kunnat släppa den! Det hade varit en omöjlighet att tänka om och ta någon annan för då hade jag gått här i flera år och grämt mig. Har tyvärr ingen bild på den tapeten. Den är i alla fall lite glansig så därför får även resten av hallen en enfärgad glansig tapet, nämligen ur ECO’s kollektion Metallic, nr 3602, som går åt det gul/vita hållet. Man kommer bli bländad av alla glans när man kommer in i vår hall 😉 Typ…
Jag har inte bestämt mig definitivt för tapeter i sovtrummet än men det lutar åt att garderobsväggen+skjutpartierna kommer bli en fondvägg med ytterligare en tapet ur Midbec’s B-Lounge. Även den då av det härliga priset 700:- rullen. Men den väggen är ju inte så stor, tack och lov. Det som får mig att tveka är om det funkar att tapetsera skjutdörrarna med ett schysst resultat. Måste ta ett snack med målaren om den saken innan jag bestämmer mig. Jag väljer i så fall mellan dessa två fast i vita nyanser som fond. (Foto: Midbec)

midbec2

midbec1

Kanske inte så retro… Men ändå, mycket vackra. De måste beskådas i verkligheten för att man ska kunna se hur snygga de är. Tapeterna ur B-lounge har ett sånt vacker skimmer över sig. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.