En vanlig tisdag

Idag har jag letat ordförklaringar till den muntliga tentan på måndag. Vi har fått 40 ord/begrepp som handlar om forskning och dessa ska vi sedan kunna använda på den muntliga tentan. Det hela är ofantligt tråkigt och klockan har gått fram i snigelfart känns det som. Men det är en relativt enkelt tenta. Flera begrepp är jag redan bekant med så det ska nog inte vara några problem. Vi ska dessutom göra tentan i grupper så där de ena brister kan någon annan fylla i. Jag kommer troligen brista på förklaringen av Paradigm för det fattar jag inte riktigt 😛

Har packat en order idag också. En presentbok, dock inte Gravidboken, som annars är en storsäljare. Idag var det boken Lilla Hjärtat som beställdes. Den har för övrigt sålt slut nu men förutseende som jag var gjorde jag en tilläggsbeställning på just den boken innan påsk och i förmiddags lev. den beställningen av DHL. Nice! Ibland har man flyt 😉 Det är helt klart presentböcker som går mest. Intressant. Jag har mycket kvar att lära gällande webbförsäljning. Att sälja på nätet är inte alls detsamma som att sälja i fysisk butik. Det som går i en fysisk butik kanske inte alls går på nätet och tvärtom. Därför var det svårt att förutse vad som skulle bli storsäljare. Vissa produkter, som jag såg som riktiga ”lockbeten”, har fungerat sämre och andra, vilka jag mer såg som komplement, har gått bra. Som sagt, mycket kvar att lära.
Det jag tycker är svårt med att ha en nätbutik är att man inte får någon vidare kontakt med sina kunder. När varan är skickad är kontakten bruten fram tills dess att kunden kommer åter för att handla. Man får liksom ingen reaktion från kunden på dennes köp. I en fysisk butik kan man ibland få uppleva hur nöjda kunderna är av sitt köp. Inget sådant kan man märka av när det gäller e-handel. Hur många är det som mailar sin e-handlesbutik och tackar för god service, fin vara eller bara för att kallsnacka lite om butiken och varorna i sig? Tja, det är bara att se till sig själv, jag har aldrig kontaktat en e-handelsbutik efter avslutat köp för att tacka. Om jag har kontaktat dem är det för att klaga eller om frågor gällande retur…. Ingen vidare positiv anledning till att höra av sig alltså. Inom e-handel får man helt enkelt se en tyst kund som en nöjd kund :mrgreen:

Ikväll är det dubbelavsnitt av Despo!!! Hur fasen ska man lyckas hålla sig vaken!? Jag får ta med Fia på prommis precis innan det börjar på tv:n så man kvicknar till lite i den friska luften. Dumt är dock att även hon kvicknar till, och en pigg och leksugen hund klarar man sig utan när man kollar på de desperata hemmafruarna!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En vanlig tisdag”

  1. Jag hörde att det var dubbelavsnitt idag. Då gäller det att hålla sig vaken… Jag ska ju upp så ruskigt tidigt imorgon.. 😉

Kommentarer inaktiverade.