Mio Outlet

Förra helgen öppnade Mio upp en tillfällig outlet i sin gamla lokal här i Sms. Jag svängde förbi en timme efter öppning och då var det mycket folk på plats. När jag gick därifrån efter några minuter var det minst lika mycket folk men inte hälften så mycket saker kvar. Men tydligen skulle det fyllas på med nya grejer hela helgen. Det är lustigt det där med outlets och rea. Folk blir som galna. De handlar betydligt mer än vad som egentligen var meningen för ”det är ju så billigt”. Värst av allt med det här är att jag själv är en av de största reajägarna! :mrgreen: Jag älskar orden outlet, fabriksbutik, utförsäljning och rea. Det tänds något av en tävlingslystnad i mig när jag ska shoppa på rea. Lyckas jag göra ett klipp liksom? Det är en enorm tillfredsställelse att göra klipp. Min dag är gjord efter ett klipp. Jag känner dock inget större behov av att skryta om mina klipp. Jag är nöjd med att bara få vara med om upplevelsen så att säga. Men nu tänkte jag i alla fall visa upp (skryta om) mitt klipp från Mio Outlet.

mio-vaser-2

mio-vaser

Ordinarie pris för vaserna var 490:- för den stora och 390:- för den lilla. Jag betalade 25:- och 20:-! 
Ut åkte vårt vinställ och så fick de här vaserna ta dess plats. Jag blev så glad när jag hittade dem! De har samma färg som våra köksstolar och jag har varit sugen på att fixa om lite på köksbänken. Helt klart ett klipp!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.