Nya produkter – Presenteriet

Tänkte visa en av de nyaste produkterna som jag har lagt in på Presenteriet. De här ljuslyktorna (för värmeljus) kommer från SEA Glasbruk. De är mina personliga favoriter, jag älskar blommönstret på dem! Trots att jag egentligen inte är förtjust i sånt där blommigt och krusidulligt så tilltalar det här mönstret mig. Kanske har det att göra med vårens intåg… 😉
Lyktorna är lite större och bastantare än ”vanliga” ljuslyktor vilket jag också gillar.
På Presenteriet finns lyktorna i vitt och svartfrost, men jag vet att SEA även har svarta med vitt blommönster och gråa med röd/rosa blommönster. En personlig önskan är att de ska ta fram lyktorna i fler färger. Jag som är fantast av grönt skulle naturligtvis inte tacka nej till ett par gröna 😉

antennus-fiore-banner1

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.