Härlig lördag

Rubriken ljuger en aning. Det enda som är härligt är vädret, visserligen är det väldigt härligt men mitt humör är ändå inte en solskenshistoria idag.

Det började i morse när jag skulle i väg till Värnamo en sväng, Nicklas fick plötsligt för sig att han skulle med. Detta innebar en hel del tjatande ocvh gnatande, som alltid när vi ska åka någonstans. Han är så seg min sambo! Det där med att sätta fart existerar inte i hans värld, stress är ett ord han inte känner till överhuvudtaget. Jag är ju totalt tvärtom, är alltid stressad. Man borde väl egentligen vara glad att det finns någon som honom, som tvingar mig att lugna ner tempot. Men jag hade svårt att känna uppskattning för det i morse 😉
Vi kom till slut iväg. En timme senare än tänkt….
Vi stannade först till på Jehréns för, japp just det, tapetkoll. Suck, pust och stön. Snubben där tog fram samma tapeter som hon i Gvd. Jag känner mig tveksam. De verkar ha gått ihop de där tapetnissarna. De plockar fram den där gul-rosa nyansen. Laxfärg! Jag vill inte ha laxfärg! Fick ett utbrott på alltihop så vi gick därifrån. Kändes säkrast så 😉 Gnatade på hela vägen till Jysk om att jag ”aldrig mer tänker titta åt en tapet, j-la tapeter! Aldrig mer!”. Men sen när vi kom hem dök jag ändå in på Eco’s hemsida… Man är bra knäpp.

På Jysk fick jag nästa utbrott. Vi är sugna på en sängstomme som de säljer. Den är precis så låg som vårt snetak i sovrummet kan hantera. Men tror ni sängen fanns uppmonterad? Nope. Trots att de har kampanj på just den sängmodellen den här veckan. Hur ska man då kunna veta om sängen känns stabil!?

Med mig sur som ättika i passargerarsätet styrde vi bilen mot den där nya butiken i Vmo, Badhuset eller något sånt heter den. Skulle kolla på en ny toalettsits då vår envisas med att åka på sniskan hela tiden. Nicklas tar då det otroligt osmarta valet att stanna kvar i bilen. Bara förslaget av detta gjorde mig galen, of course. Precis som om jag tycker att det är kul att kolla på toasitsar! Jag hade väl lika gärna kunnat sitta kvar i bilen och han gått in! Det hela slutar med att vi båda går in. Men eftersom vi inte lyckades hitta rätt modell blev mitt humör ännu värre! Hela resan till Värnamo var ju helt i onödan!!! Slöseri med min värdefulla tid. Vid de thär laget var jag megacrazy…
Vi beslutar oss för att åka hem men Nicklas svänger inte av vid rätt avfart, han kör förbi! ”Mjukglass från Donken” säger han. Denna fantastiska människa! Han vet precis hur han ska göra mig superförbannad men han vet också precis hur han ska göra mig glad igen. Vem fan kan vara förbannad med mjukglass och chokladtopping i magen?
Bra jobbat Nicklas! :mrgreen:

Nu håller jag på att lägga in nya produkter på Presenteriet. Måste bli klar med det ikväll så jag slipper ha det ”måstet” hängande över mig. Måste också fixa mat, egentligen borde man ju grillat ikväll, på gårdagens kvällprommis var det någpn som grillad, så underbar doft! Men orka släpa fram grillen! Det får blir till att använda grillpannan från Skeppshult idag istället. Vi glassar till det med potatisgratäng och bearnaisesås också, det får man efter en dålig dag 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.