Fler timmar!

Som jag har tjatat och tjatat om det här med att mitt dygn behöver fler timmar. Det är ju det enda jag skriver om nuförtiden här på bloggen! Men det är så sant sååå sant. Om det finns en högre makt ber jag dig nu att skänka mig en timme eller två mer varje dygn i ca 1 veckas tid, jag tror att det hade räckt, typ 😉

Idag kommer Emilia hit, vi ska ut till vägen och arbeta med Fia. Det är det där projektarbetet vi håller på med. Fia gör framsteg måste jag säga, skönt! Så om ni ser några mellan 12-13 idag studsa runt som dårar utmed Nissastigen är det bara vi. Och vi studsar inte - vi arbetar faktiskt! :mrgreen:

Vi har handlat in lite nya produkter till Presenteriet som ska läggas upp, idag förhoppningsvis. Bl.a ett äggkoppset från Sagaform, en hundskål från Sagaform, Vackra ljuslyktor från SEA och en underbar sagobok för barn. Men det var ju det där med tidsbristen… Jaja, jag har ju hela helgen på mig. (Kommer ni ihåg den reklamen? ”Men du har ju hela helgen på dig”, en redig snackis )

Nu ska jag jobba vidare på ex.arb. Har en inlämning på måndag, men jag trodde den var till onsdag så nu sitter man lite i skiten. Jaja, jag har ju som sagt hela helgen på mig 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.