Trisslott med vinst, tack.

Nu hade man behövt en rejäl trisslottvinst. Eller rejäl och rejäl, jag hade varit nöjd med en, hmm, ungefär, säg 10000:- det hade räckt! Faktiskt :mrgreen:
Allt behövs på en och samma gång. Nu behöver vi tapeter, golv, kakel till toalett, toalettstol, handfat, säng, sängbord, hallmöbler, garderobsinredning, kontorsmöbler, platt-tv, nytt soffbord… Nu går jag väl händelserna lite i förväg kanske, än har ingen målare dykt upp. Men ändå, sen, när han har det. Då kommer man behöva allt, på en gång! Jag har, nästan, valt tapeterna nu. Hallen känns klar, sovrummet nästan klart, toaletten klar och i kontoret tar vi bara något. Var på Calles i Gvd igår och tog reda på priset för de tapeter jag har valt. Fonden i hallen kostar 700:- rullen, helt ok. Fonden jag tänkt ha i sovrummet kostade 1150:- rullen! Lite värre… Visserligen går det inte åt så mycket tapet, men ändå. Nicklas har dessutom fått för sig nu att vi ska ha en fototapet på Fia i sovrummet. Jag har ju varit inne på det där med fototapet tidigare. Visserligen inte med Fia som motiv, men det kanske kunde vara något? Fast det känns ändå som en större Canvas med Fia som motiv är ett bättre alternativ, enklare att byta ut om inte annat 😉

Igår hade jag min sista dag på Lundåker förresten. Kändes trist. Efter fem veckor har man liksom kommit in i rutinen och då känns det lite konstigt att bryta. Men nu måste fokus ligga på det förbaskade examensarbetet ett tag. Känns absolut inte kul men det är bara att bita ihop, bara 1 termin kvar!
Nu måste jag in i duschen. Har föreläsning i H-stad i eftermiddag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.