Knepigt med tapetval

Josse: (kastar sig våldsamt bakåt i soffan)  Faaaaan! Att det ska vara så svårt att välja tapeter! Jag hatar tapeter! Och jag hatar det här jäkla huset! Vinklar och vrår! Jag hatar det!!!!!

Nicklas: (extremt irrieterande lugnt) Det är bra älskling, det är bra. Släpp ut känslorna bara.  

Gissa om man blir mer irriterad när kära sambon inte förstår allvaret i ens utbrott :mrgreen:

Fast jag börjar nog närma mig ett beslut gällande tapetvalet. Kontoret tar vi bara något i. Finns ingen anledning att lägga ut dyra pengar på det rummet, kommer bara vara vi som ser det. I sovrummet verkar det som om att jag får min vilja igenom ändå. Liggande brun-beige-guldig randig tapet på hela den väggen där vi har skjutpartierna, även skjutdörrarna ska tapetseras. Får se vad målaren säger om det förslaget… Sen vill jag ha en smal fond på väggen bredvid dörren i en supersnygg tapet från Midbec i mönster av löv.
På toaletten uppe ska vi ha tapet på väggen bakom handfatet. Tapeten har vit grund och sedan grön och svarta ränder i olika tjocklekar. På väggen mitt emot kommer det sitta en väggtoalett och bakom den ska jag ha en bård av grönt blankt kakel, bården ska starta vid taket, gå ner bakom toalettstolen och sedan rätt över golvet fram till handfatet. Resten av toaletten ska ha vitt kakel.
Jag tror att vi ska sätta upp en grön smal fond på ena väggen nere i vardagsrummet också. Har hittat en tapet från Midbecs serie City lights som är snygg. Hade först tänkt mig den i hallen men njaaa, vet inte riktigt om det passar.
Sen var det hallen uppe och nere… Där har jag inte kommit lika långt i mina planer. Shit va svårt det är. Har lånat hem tapetkataloger från Calles i Gvd och var idag på NyBes i Sms och kollade läget. Fick lite tips på NyBes, ska åka till Calles längre fram i veckan och be dem om hjälp också. Det är sååå svårt med vår hall som är helt galen med sina vinklar och vrår! Men jag har en idé, ska presentera dem för de på Calles och se vad de tycker.

Någon gång blir man väl redo och tillfreds med sitt tapet val 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Knepigt med tapetval”

  1. Du kommer ju bli expert på det här med tapeter så som du grunnar 😉 Bra då vet man vem man ska fråga om råd när det behövs…

  2. Ja absolut, det slog mig igår på NyBes att jag lärt mig en jäkla massa katalogers namn och innehåll utantill. Det jag inte har sett i tapetväg finns nog inte att få tag på här i Sverige… 😉

Kommentarer inaktiverade.