Presenteriets bästsäljare

Nu har vi haft igång Presenteriet ett tag och att ta ut en bästsäljare är inte svårt! I förra veckan fick jag lägga en ny order på just den produkten för att den sålt slut i vårt lager.
Låt mig presentera:

Gravidboken!

gravidboken

Jag fick nys om den här boken på när jag kollade igenom leverantörer inför Formex våren 2009, kände direkt att jag ville ha den i min butik.

Jag kan absolut förstå varför boken säljer så bra. Den är perfekt att ge till den som precis har avslöjat att familjen ska utökas. Ofta vet man inte riktigt vad som gäller gällande etikett när man får ett sådant besked. Ska man köpa något till bebisen, något till föräldrarna eller räcker det med den där blombuketten? Man vill inte ge för stort och heller inte för litet. Pojke eller flicka? Vad är lagom? Gravidboken är, i mina ögon, en lagom present. Den uppskattas av föräldrarna och längre fram även av barnet. Boken hjälper till att bevara minnen som man annars hade glömt bort.
Föräldrarna fyller i vecka för vecka hur graviditeten fortlöper, det finns ett speciellt avsnitt för t.ex. namnförslag som man har diskuterat och ett för förlossningen.

Jaha, nu vet ni i min närhet vad ni kommer att få av mig när ni avslöjar familjeutökning 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Presenteriets bästsäljare”

  1. Den verkar jättebra den boken. Har kollat på den och skulle absolut vilja ha en sån om man nån gång blir gravid =)

Kommentarer inaktiverade.