Söndag igen

Herregud va veckorna går snabbt, och helgerna sen då! Svisch!

Veckan på skolan har gått bra. Det är mycket för mig att läsa in mig på och en hel del tid går åt till att skapa material så någon vidare läsning inför examensarbetet har inte blivit av. Det ger mig dåligt samvete, of course, jag vet ju att det kommer bli tufft sen eftersom jag nu skjuter på det, men jag tror inte att min vfu hade blivit lyckad om jag inte satsat helt på den, då hade det blivit halvhjärtat både med examensläsningen och vfu:n istället.

Övervåningen ser likadan ut denna söndagen som förra. Målaren var här nu i veckan och kollade läget. Vi får se när han dyker upp och sätter igång. Hoppas att det blir snart, fast inte för snart för jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka tapeter jag vill ha 😉 Två snabbvisiter på Calles i Gvd har det blivit den här veckan och inte blev jag klarare över mitt beslut för det, snarare har jag hittat fler alternativ att välja mellan, suck :mrgreen: Lyxproblem.

Igår var det tjejkväll hos Cina. Vi fick god mat och kollade Melodifestivalen. Var mycket trevligt. Fast min mage tyckte det var mindre trevligt. Fan att den ska krångla jämt! Ibland kan jag äta laktos, ibland inte, ibland kan jag inte äta sallad utan att bli sängliggande för magont, ibland kan jag äta en massa salllad utan problem. Ibland får jag ont i magen när jag äter mat för sent på kvällen, ibland är det nemas problemas att äta mat på kvällen. Ibland får jag jätteont i magen när jag äter för stark mat, men ibland kan jag äta stark mat utan att det händer någonting mer än att jag blir mätt 😉 Det är så jobbigt att aldrig veta innan man äter vilket ”humör” min mage är på för dagen. Igår tyckte jag att det kändes bra. Efter att vi hade käkat kändes det lugnt och jag trodde inte att det skulle bli några problem. Men sen satte vi oss i soffan…. Dödlig synd. Magen svullnade upp, började värka och jag kände mig smått illamåenden. Det var en dålig dag. Det finns bara två saker som funkar för att lugna ner magen. Att ta en samarin och lägga sig ner eller att gå en runda. När jag kom hem gick vi därför lite i trädgården och rastade Fia, och min mage. Men det funkade sådär. Jag tog en samarin och gick och lade mig. Magen känns bättre idag men jag ska ut och gå lite sen tänkte jag, känns som om det behövs. Det här är inte alls kul, ett jäkla socialthandikapp blir det för jag drar mig för att åka hem till folk och äta, speciellt på kvällarna. Fast å andra sidan, om jag inte äter när jag är hungrig får jag samma reaktion på magen… Det är jag och Fia här hemma som får vara noga med vår mat, hon spyr och jag får magont, vi är nog måndagsexemplar hon och jag 🙂

Fasen vad det snöar nu! Jag trodde att vi hade våren på igång ju! Fast Fisen blir ju glad. Ska ut och kasta lite snöbollar på henne nu, det gillar hon min lilla Fis.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.