Uppdatering

Jaha, nu är det väl ändå dags för en uppdatering. Var ju ett tag sedan sist!
Min VFU har börjat så det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Trivs jättebra med både personal och elever  men är så vansinnigt sugen på att blir klar med den här utbildningen. Jag känner mig som ett barn innan julafton, vill att tiden ska gå snabbt så att man kommer fram till det där man har längtat efter länge. Men det är ju inte långt kvar, bara några månader. Inte klokt egentligen. Man kanske borde njuta nu och ta vara på den sista terminen för man vet ju inte hur det ser ut sen 😉

Igår käkade vi Annas otroligt goda Indonesiska kycklinggratäng. Mums! Jag hade i lite champinjoner också. Är galen i champinjoner så jag brukar lyckas plocka i sådana i de flesta maträtter :mrgreen:
Kollade naturligtvis på melodifestivalen också. Vilken deltävling! Helt klart den som har levererat bäst låtar hittills. Star Pilots låt är en ritkigt höjdare! Sätter sig på hjärnan direkt och har ett bra sound. Kan ju iofs bero på att den är jäkligt lik Velvets låt Take my body Close… Sen hade vi Sarah Down Finers underbaraste underbara ballad. Det är dags att skicka en ballad, absolut. Vi svenskar komme ringen vart med, i våra öron, svängiga bidrag. Europa tycker inte att de svänger alltså… ballader går alltid hem, alltid. Dessa två är nog faktiskt mina favoriter. Gillade Måns bidrag också. Men annars vete fasen. Tycker att det har varit ett ganska kasst melodifestivalenår. Alldeles för lite bra bidrag. Alla bra kom nu, i sista deltävlingen…

Igår var vi även i väg och kollade på tapeter på Jehréns i Vmo, igen… Vi var på samma ställe förra lördagen. Hahaha, jag är makalös! Kollade i över 1 timme igår men har fortfarande inte bestämt mig. Jag orkade inte stå där längre och glo i kataloger. Jag vet vad jag vill ha men det finns ju inte! Tapetföretagen är de absolut sämsta på att visa sina produkter på nätet, helt värdelösa hemsidor, där de tyvärr inte ens visar hälften av av vad de har! Tur att inte målaren har spacklat klart för det innebär att jag inte behöver bestämma mig nu direkt. Fast det är klart, vore ju jäkligt skönt att få övervåningen klar. Vi har så mycket saker överallt här nere nu. Går inte ta sig fram. Har fått plocka ner en del från övervåningen och har ju dessutom grejer till Presenteriet här. Det är trångt! Svårt att städa när det står grejer överallt.

Nu ska vi gå en prommis med Fisen. Behöver vakna till lite känner jag. Har mycket att fixa till VFU:n nu i veckan. Försöker göra så mycket som möjligt i förväg så att jag ska slippa sitta med det på kvällarna hemma för den tiden behöver jag till att läsa inför ex.arb. Det har inte funkat alls denna veckan, har suttit flera timmar varje kväll med förberedelser inför vfu:n ändå.  Men denna veckan ska jag försöka göra det annorlunda.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Uppdatering”

  1. Så ni testade att göra den maten. Älskar den=)
    Jag tyckte med att Star Pilots låt var bra igår men jag kände igen den tyckte jag. Läste sen på en annan blogg att den liknande Waiting for a star to fall med Boy Meets Girl. och de är nog där jag hört den innan.

  2. Ja, vi verkar ju alla vara överrens om att vi hade hört Star Pilots låt innan. Jag tyckte det lät som den de blev kända med i somras. ha ha

  3. Du har blivit utmanad. Titta in i min blogg så får du se. Du behöver självklart inte vara med men de vore skoj.

Kommentarer inaktiverade.