Tavellist

I lördags tog vi en tur till Rusta och inhandlade en tavellist. Jag har haft en idé ett tag nu om att sätta upp en tavellist på den där tomma väggen i köket och på den förvara lite kokböcker. Jag är ju ingen matlagningsfantast men har en del kokböcker som ligger och samlar damm i köksskåpen. Och det är ju synd, att de ska ligga gömda där.
Idag kom borren äntligen fram och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet, fast det känns lite ovant. Den där väggen har varit tom i 5 år så det tar nog sin tid att vänja sig vid alla de färger böckerna har som nu plötsligt lyser upp i köket.

tavellist1     tavellist5     

tavellist2    tavellist3

tavellist4

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Tavellist”

  1. jag har med en tavellist som jag vill sätta upp, men det kosntiga e att det inte fanns med nåra skruvar. så den ligger där å möglar bort nästan, eftersom jag inte vad vad för skruvar som jag ska ha. blir väl det sista jag tänker innan jag dör. ”jag skulle hittat rätt skruvar så jag kunde sätta upp min tavellist..”

Kommentarer inaktiverade.