Fler timmar eller delad kropp, tack

Åhh, jag hade önskar så att mitt dygn hade haft lite fler timmar just nu! Det är så mycket jag måste göra och så mycket jag vill göra. Helst allt på en gång!

VFU:n börjar nästa vecka och min hjärna är förvirrad, men min handledare lovade mig att det är fullstädnigt normalt. För min del känns det stressande. Det ska bli härligt att få komma ut och det är intressanta saker jag ska undervisa om, men det är mycket att läsa in sig på. Känner mig ringrostig som tusan gällande engelskan. Hello, my name is Josefine… sen tar det stopp liksom… nästan i alla fall 😉 Men bara man kommer in i vardagen på skolan så brukar det flyta på bra.

Examensarbetet står still men i magen knyter det sig flera gånger om dagen när jag tänker på skiten. Jag sa till min handledare att den här terminen inte alls känns kul och att ett enda ord kan beskriva den bra: ÅNGEST!
En positiv sak i det hela är att jag snackade med snubben som hade seminarium för oss i onsdags. Han var bra, han puschade på och tyckte om mina tankar om syftet. Kändes skönt att få bekräftat att man inte är helt rudad :mrgreen:

Presenteriet rullar på. Jag ska sätta ihop lite spännande paketerbjudanden hade jag tänkt. Men det tar ju sin lilla tid naturligtvis. Måste få ihop lite lämpliga reklambanners och reklamtexter. Och så var det den där pressreleasen också ja…

Övervåningen är nu gipsad och spacklad. Trodde jag i alla fall, förstnämnda var rätt men tydligen ska det spacklas 3 gånger! Det är noga. Sen så ska det naturligtvis torka mellan varje gång. Tjoflöjt ja… Snickarna har spacklat över allt en gång nu, sen får målaren ta resten. Men när han dyker upp vet vi inte. Jaja, det skapar ju lite spänning i vardagen, typ. Måste ta kort sedan, vill gärna dokumentera arbetet. I morgon ska vi iväg och kolla på tapeter. Jag har fasen ångest över det också, det finns ju så mycket fint, vad ska man välja!? Lyxproblem…

Chefen messade en inbjudan till ett ljusparty hon skulle ha på söndag. Jag fick tacka nej, jag kommer behöva söndagen till sista planeringen inför VFU:n. Synd för jag har aldrig varit på ett ljusparty. Har alltid igång några doftljus på dass när vi har folk hemma. Inte för att där luktar illa utan för att jag tycker att det är så underbart med doftljus just på toaletter. Är det inte extra mysigt när det luktar Clean Cotton eller Green Forest på dass? Men, det kommer förhoppningsvis fler ljuspartyn som jag kan vara med på.

Jag träffade Emilia på hundklubben i tisdags. Nu ska projektet dra igång, jag och Fia är ”offer”. Får väl uppdatera mer om hur det hela fortlöper på Frallanfia längre fram. I tisdags bara pratade vi om hur vi ska göra och så. Jag är jätteglad över att vi ska göra det här, dels för att jag får hjälp med hur jag ska hantera Fia men också för att det ger mig och Fia en chans att arbeta ihop. Hon har verkligen hamnat i skymundan den senaste tiden. Det gör både mig och henne ledsen så jag hoppas att det här projektet gör att vi hittar tillbaka till den gamla rutinen igen.  

Nu måste jag dammsuga av här. Damm och skit överallt. Det blir så när man håller på och grejer. Man drar in så mycket bröte. Hade behövt blöttorka golven också för det är skoavtryck i vitt gips lite överallt här nere. Svinstia tror jag att man kan kalla det hela 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Fler timmar eller delad kropp, tack”

Kommentarer inaktiverade.