Förlovade i 1 år

Idag har jag och Nicklas varit förlovade i 1 år. Detta ska firas med varsin semla ;-), men först blir det städning på övervåningen, för femhundraelfte gången den här veckan… I mina lungor finns numera 90% gipsdamm och spån!
Men sen, när vi är klara med städningen, då ska vi äta semlor och se tillbaka på året som har gått. Det gick bra vårt första år som förlovade, flöt på fint :mrgreen:
I morgon kväll ska jag försöka laga en thaigryta, typ, eget recept, slänger i vad jag har hemma tänkte jag, så får det bli vad det blir. Vi får fira lite mer då istället. Fan man skulle ju köpt hem lite Singha också, och plocka fram fotona från senaste Thairesan och bli lite nostalgiska;-) Det är ju exakt ett år sedan vi var där nere sist, det var där vi fick varsin ring på fingret.
Nähe, nu får vi gå upp och ta tag i städandet så att vi inte behöver hålla på hela natten. Har ju semlor som ska ätas upp också!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Förlovade i 1 år”

Kommentarer inaktiverade.