Smärre, men ack så underbar, chock

Igår tog vi en sväng förbi mamma för hon och Thomas ska åka till Egypten i två veckor. De borde nog snart sitta på planet när jag tänker efter.Thomas fyller nämligen 50 på lördag så han passar på att fly fältet 😉
Jag kom till dem igår med en fullt normal puls, gick in genom dörren med en fullt normal puls, började prata med mamma, forfarande med en fullt normal puls. Tills jag plötslig, mitt i en mening, slänger en blick in i vardagsrummet. AAAAHHHHHH! Pulsen rusade direkt. Likaså gjorde jag, in i vardagsrummet alltså.
Vad fanns där på bokhyllan om inte en Blocklampa från Design House Stockholm! Oj oj oj, denna underbara skapelse! Min första tanke var att kolla efter märket, inte kunde det väl vara en äkta!? Det måste vara en föbannat bra (och totalt olaglig) kopia. Men nej, det var en alldeles äkta Block Lamp. Morsan började garva för hon hade anat att jag skulle bli mycket chockad över deras nyförvärv. Men det fanns en förklaring. Thomas hade fått lampan i 50-års present av sitt jobb, Skeppshult Cykel. Jag erbjöd mig naturligtvis, som den goda dotter jag är, att ta hand om denna lampa utifall att de skule känna att den tar onödig plats eller så. De verkade inte pigga på den idén, tyvärr…
 


Bild från Rum21

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.