Presenteriet.se

Okej, nu släpper jag bomben. Vilken bomb sen då! :mrgreen:

Jag har ju berättat här på bloggen om mina turer till Formex. Det var inte bara nöjesresor, det fanns ytterligare en baktanke. Nämligen:

Får jag lov att presentera min och Nicklas webbutik. Ta ta taaaam! Vi började klura redan under hösten 07 på om det inte vore kul att testa på hur det är att driva webbutik. Men vi är ju lite veliga han och jag. Så det tog ett tag, närmare bestämt till våren -08, innan vi kom fram till att det var en webbshop med inriktning på presenter vi ville ta fram. Presenter med kvalité. Inte de där skojsakerna man hittar överallt nuförtiden, inte heller de där hetaste av alla heta inredningsprylar. Passande presenter av god kvalité till rimligt pris, det är vår grej. Vi har ingen erfarenhet av att driva webbshop, det närmaste vi kommer användbar erfarenhet är att jag har arbetet i gjuteributiken där vi har en del presentartiklar och att Nicklas kan det här med sidor på nätet och sånt där. Vi valde, trots Nicklas kunskap, att hyra en färdig modul för webbutiken, det kändes mest realistiskt vad gäller tid att kunna lägga ner på uppbyggnaden av butiken men också kostnaden.
Det ska bli oerhört spännande det här med webbutiken och jag ser fram emot att finna nya vägar för marknadsföring, skapa en design på sidan, hitta de perfekta produkterna och tillfredsställa kunderna. Det ska bli ett mycket intressant litet projekt det här!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Presenteriet.se”

  1. Carro skvallrade för mig att du hade öppnat en ”butik”. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuka på er, har funderat på de där själv=)

  2. Ja det är nog många tjejers dröm det där med webbutik, speciellt inredningstema verkar vara poppis. Jag hade aldrig gjort det här om det inte vore för att Nicklas hade puschat på mig, och att han dessutom har den kunskapen om webben som han har spelar naturligtvis en stor roll.

  3. Ja jag säger detsamma, äntligen! Allting tar alltid mycket längre tid än vad jag planerar att det ska göra, konstigt.
    Det är alltid bra med gratisreklam, det tackar jag för :mrgreen:

Kommentarer inaktiverade.