Cult Designs vårnyheter

När jag kollar igenom Cults vårnyheter börjar jag fundera på om det kanske inte är dags att byta ut lite krukor här hemma.
Vi har ju haft samma krukor i fönstren sen vi flyttade in! Det är 5 år sedan snart… Men vi har trivts med dem faktiskt, ok? 😉 De är också från Cult, alla krukor vi har i fönstren i det här huset är från Cult. Det är inte bara mitt fel vill jag tillägga, det är mest Marianas fel, faktiskt :mrgreen:
I vårnyheterna finns en massa fina krukor i färgen äppelgrön. Jag som älskar grönt! Den gröna är dock aningen starkare än den gröna färgen jag har på krukorna nu. Frågan är om det blir för mycket stark grön färg eftersom både gardinen, stolarna och duken lyser gröna. Eftersom vårt kök är så litet kanske det blir lite kaka på kaka? Jag får nog försöka låna hem lite krukor snart för att testa mig fram. Grejen är ju den att byter jag till äppelgröna krukor måste vi ha en ny lampa i köksfönstret. Och sen kanske jag skulle vilja ha en ny panelgardin i köket också…. Nu får vi minsann dra in på godis och annat smått den här månaden för det här blir dyrt låter det som! ;-) 

Grönt är skönt hos Cult Design:

     
  Sparbox Limited ed. 149:-           Kruka Exotic 10cm 103:-

        
           Change 59:-                       Kuddfodral Exotic 240:-

          
       Kruka Ilex 10 cm 103:-             Exotic kruka/vas 297:-

               1474_org.jpg
          Diskmedelspump 203:-       Kub värmeljushållare 100:-

Bilder och priser är från Mias online. Där kan man köpa alla Cults grejer. De säljer också More of Scandinavias underbara saker. Hett tips! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Cult Designs vårnyheter”

  1. Skit snygga grejer, synd att det e såååå dyrt!
    Va fan e det me den där Kim på Made In Sweden egentligen? Asså folk skulle döda för att ta hans plats! Pucko. Liksom. Diggade resan i L.A iaf 😉

Kommentarer inaktiverade.