Inställt

Ikväll skulle jag ha varit på en scrapbookingkurs på jobbet, men den blev inställd. Trist! Jag har trixat med foton på Fia idag som jag tänkte använda. Men jag hoppas att det kommer fler chanser till en sådan kurskväll. Hade varit kul att testa på.
Blev lite dumt för jag åkte och hämtade sallad som vi skulle ha ikväll, precis när jag kommer innanför dörren med allt ringer min mobil, då är det Anna som säger att det hela blev inställt. Shit, salladen då!? Men det löste sig. Jag åkte ner till jobbet med det så får de käka det till middag i morgon.
Fastnade en stund där nere, som vanligt, stod och tjötade med Anna. Vi träffas ju inte så ofta, man får passa på. Men sen tyckte hon att jag skulle gå för hon ville räkna kassan och gå hem 😉

Lite glad är jag att det inte blev något ikväll för nu kan jag nämligen kolla på serien ”Stormen” som börjar på SVT1 nu. Har sett fram emot den serien. Tänka tillbaka lite på den där kvällen. Jag minns precis hur otroligt rädd jag var när vi satt i bilkön på väg till Smålandsstenar och såg träden falla omkring oss. När vi väl kom hem kommer jag ihåg att vi försökte lysa med billamporna på grannens hus för att se hur det stod till hos dem. Deras hus låg, då, inbäddat bland en massa granar. Men det var för mörkt, gick inte att se, inte förrän på morgonen efter. Ja, fy fan vad det såg ut! Grannens hus fick ett träd genom taket men annars klarade det sig bra.
Gudrunkvällen är en sådan där grej som jag kommer berätta om och om igen för mina barn och barnbarn. Stackarna :mrgreen: 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.