Mycket förvirrat

Hade handledarträff i morse. Ska ju skriva examensarbetet den här terminen. Det går sådär för mig för man väl säga. Jag har hamnat i en situation som jag inte är van vid. Jag är nämligen totalt förvirrad. Inför förra träffen visste jag vad jag ville skriva om, men det var ingen vidare bra idé kom vi fram till på mötet. Ohållbart och för svårt. Hmmm, sedan dess lider jag av total hjärndödhet. Vet inte alls hur jag ska gå vidare. Blev inte mycket klokare av dagens träff tyvärr. De idéer som lades fram där finns det redan forskning om. Jag måste hitta ett eget, unikt, syfte. Har ju inriktat mig på rektorns roll, jag tycker rektorn är en spännande filur i skolorganisationen, främst ur en historisk aspekt. Men att få ner detta till ett väl avgränsat syfte var svårare än jag hade trott. Blir väldigt frustrerad av att jag inte har kunnat sätta igång med skrivande än p.g.a. detta. Jag hade ju en sån bra plan över mitt skrivande, men så länge det inte finns något syfte finns det inget att skriva om.
Jag får fundera vidare.

I kväll ska vi åka en sväng till Ullared. Fiafisråtta ska vara hos mamma och Thomas. Mest Thomas antar jag 😉 Mamma vet nog inte om att de ska passa henne för jag ringde Thomas på jobbet. Kanske blir hon mindre glad att jag lämnar min håriga hund där dagen efter hennes storstädning :mrgreen:

Jag blev lite fulliskratt hos mormor och morfar idag. Jag blev bjuden på middag där och när jag ska ta mat från grytorna på spisen kommer morfar in. Han hostar och hostar och hostar. ”Jäkla matos!” utbrister han mellan hostningarna. ”Matos?” frågar jag och undrar varför det skulle vara matos som får en storrökare att hosta? Men så var det visst, både mormor och morfar bedyrade att matos kan vara irriterande och framkalla kli i halsen. Morfar suckar och konstaterar att det är klart att han hostar så när han kommer från ”den friska luften och ciarettröken in till det här fruktansvärda matoset”. Observera hur han uttryckte sig gällande en sammansättning av frisk luft och cigarettrök. Hur tusan får man det att gå ihop? :mrgreen:

Nu måste jag föra över lite money så jag kan betala skiten jag släpar hem från Ullared. 
 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Mycket förvirrat”

  1. Det löser sig nog men jag vet hur jobbit det var att komma igång med examensarbetet. Men jag kan lova dig att det är en otrolig lättnad och en härlig känsla när man är färdig med SKITEN! Lycka till med gnuggandet av energiknölarna kram

  2. Just nu känns det inte som om det kommer lösa sig. Jag har tappat motivationen till den här uppgiften. Det är inte bra. Man får inte tappa motiavtionen för sitt exarb. innan det ens har påbörjats! Det bådar inte gott det här… 😉
    Mailen är kollad och svarad Linda! Hjälp mig!

Kommentarer inaktiverade.