På väg

Vi kom iväg senare än vi tänkt i morse, som vanligt… 😉
Sitter i bilen nu och surfar på Nicklas lilla dator. Den är verkligen jätteliten och jag har svårt att lära mig tycka om den. Smidig med ack så puttig. Mobilt bredband dessutom, blä! Men visst, att kunna surfa runt för att ta dö på lite biltid är ju inte fel.
Vi är snart i Södertälje så det är en bit kvar. Jag blir jäkligt rastlös på sådana här resor. Slösa en massa tid i bilen!

Nicklas pratade med Mariana igår, de ville in på det hotellet vi har bokat, vilket de sedan även lyckades med. Bra val! Supersmidigt att bara stappla ut från rummet och ta hissen ner direkt till mässan. Slippa gå ut eller krångla med pendeltåg eller buss. Bra frukost har de också. Det är ju det bästa med alltihopa!

Nu ska jag roa Nicklas lite, kör la ”en gul bil” eller nåt ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.