Hemma igen

Vilken tid det tog att köra hem igår! En evighets evighet eller tja, 5 timmar i alla fall. Ändå stannade vi bara två gånger, en gång för att käka mat och en gång för att tanka. Det var mycket poliser ute igår. När vi åkte upp såg vi bara en men igår vimlade det av dem.
I lördags fick vi förresten stå i kö in mot Stockholm. Var en olycka så de 3 av4 vägbanor var avstängda. Gissa om det tog tid! Hade en gubbe i en ful pickup bredvid oss som var helt crazy. Han kollade inte, bara svängde rätt in i en kö. Nicklas fick slänga sig på bromsen, och alla andra också som utsattes för hans framfart. Men det är klart, har man en sådan jättebil kanske man inte är orolig för att det ska bli stora skador på den om man kör över en stackars liten Golf! Gubbe!

Mässan då? Jodå det var lika spännande som sist. Massa fina grejer, jag var riktigt yr framåt lördagskvällen efter allt gluttande i montrarna. Hos Cult Design hittade jag en grön diskmedelspump. Tjohoooo! Den ska jag ha! När Nicklas pratade med Mariana igår tvingade jag honom att boka en sådan av henne, det vore ju förfärligt om dessa sålde slut innan jag hunnit till Vmo!!! 😉
Det var mindre folk på Formex nu än på augustimässan. Hörde flera utställare diskutera att det har varit en väldigt lugn mässa. Lågkonjunkturen som slår till?
Mest folk måste det väl ändå ha varit hos IB Laursen. Upplevde det likandant i augusti. Miljögården och Affari var också populära. Jag tycker att de tre har mycket fint men är inte så förtjust i den romantiska stilen, vilket uppenbarligen går hem hos flera andra.
De danska utställarna var missnöjda med den dåliga svenska kronan. Deras grejer blir för dyra för svenskarna att köpa in. Hittade en dansk leverantör som sålde dessa:

Designer är John Brauer och det finns fler modeller att se på http://www.essey.com/. Är den inte otroligt snygg!? Superhäftig tycker jag. Var tvungen att gå fram och känna lite på den för att den ser så mjuk ut i verkligheten.

Det fanns triljoner saker som jag skulle vilja ha på mässan, men får väl nöja mig med den där diskmedelspumpen så länge 😉
Just det, kan ju berätta om att jag lyssnade på ett föredrag som Isabell Halling höll (hon från bl.a. Äntligen Hemma). Hon pratade om hur man kan inreda en butik men jag tycker nog att det hon visade mycket väl går att använda i sitt hem också. Hon har bilder på sin blogg på Family living.

Kan ju nämna att hotellet var tillfredsställande den här gången också. Underbara sängar! Dock aningen dåligt städat. Var tvungen att dubbelkolla med Nicklas om han haft en rödhårig brud på rummet efter att jag hittat en hårboll med rött hår i duschen. Det hade han inte. Men eftersom hotellet fixade perkeringsplats åt oss efter 40 minuters snurrande på diverse parkeringar tänker jag har överseende med hårbollen 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Hemma igen”

  1. Dom där borden är häftiga. Finns en butik i Helsingborg som säljer de och jag var med tvungen att känna på de i somras=)

  2. Jorå, det va Andreas där på högskolan! =) Tänka sej. Han kände lite igen dej fårn foton, men va inte redigt säker. 😉 Ni kanske möte igen, who knows. Kram

Kommentarer inaktiverade.