Underbara fredag

Det är något visst med fredagar. Även om man är ledig en hel vecka så är det just på fredagen som man verkligen kan njuta. Underbara fredagar. Hela helgen framför sig och alla är glada på jobbet/i skolan.

Symötet igår gick bra ur två aspekter. Dels tjatternivån. Mycket hög och mycket god. Bla bla bla… gick vi på alla fyra och det är ju alltid trevligt. Skvaller var det visserligen sådär med, men det gick att babbla på fint ändå. Men vi saknade dig Tina! Det var väldigt längesen vi träffades nu fröken Gunnarsson. Jag vill se din nya frilla och höra en uppdatering om allt. Nästa symöte slipper du inte undan 😉 Sen har vi arbetsnivån vilken för mig var hög. Jäklareme va jag stickade på! Och jag kunde prata samtidigt nu också. Framsteg. Har använt två garnnystan till den här halsduken hittills och nu har jag bara ett kvar. Kanske blir det en aningen kort halsduk men det är inget att göra åt för det garnet har utgått. Jag är ändå ganska trött på den där röda färgen nu så jag vill gärna hitta på något nytt. En sjal vore nåt! Fick en stickad av svärmor som jag använder flitigt, det känns lite mer hot med sjal än halsduk liksom. Men jag vet inte riktigt hur detta ska gå till, jag vill ju helst bara sticka räta maskor :mrgreen:

I kväll ska vi fira Nicklas pappa som fyller år. Fia ska få följa med. Sist hade hon visst utövat dominansbeteende mot deras hund Kajsa, men den här gången är matte med och styr upp det lilla livet, hon kommer inte ha en chans till något sådant! Mohahaha 😉
Efter kalaset ska Fia till mormor för att spendera helgen där. Vi ska nämligen upp till Stockholm jag och Nicklas, besöka formexmässan och bara ta det lugnt. Hotellfrukost! Omg, I love! Ser dock inte fram emot resan dit och hem. Vi ska bila upp. Blä! Tar en evighets evighet. Jag är alldeles för rastlös för sånt. Har laddat med tidningar och ska bränna lite att lyssna på så att jag har något att roa mig med. 

Nu är det dags för käk!

Förresten, fiskarna lever än! Wohooo! ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Underbara fredag”

  1. jag hade gärna kommit på symötet! skulle kommit om det inte strulat så förbaskat! gah. haha ja nästa gång måste ja komma, hehe så jag kan bli klar me min jäkla tomte tavla nångång 😉

Kommentarer inaktiverade.