Symöte

I kväll är det dags för symöte igen. Hos Linda denna gången. Var ett tag sen sist vi hade riktigt symöte där vi faktiskt har med grejer och gör något. Brukar mest bli pladder och så glömmer man bort grejerna 😉
Mitt projekt halsduk ska med ikväll. Den är så nära färdig man kan komma, bara lite lite till. Tror jag i alla fall om jag inte minns helt fel. var ju ett tag sen man hade uppe det där projektet….

Fiskarna mår bra med sin nya sand. De simmar runt mer nu, eller så kanske de gjorde det innan också fast man inte kunde se det då ;-) 
Dehar börjat få mat, och det var inte bra! Nu skiter dem hela tiden och det syns väääldigt väl på den vita sanden. Jag fattar inte hur den lilla matplutten de äter kan bli till så mycket skit!
Jag är inte riktigt nöjd med inredningen i skålen. Kanske skulle man ta bort en växt och istället lägga dit en sten eller nåt sånt? Det hade nog varit snyggt. Fia upptäckte fiskarna för första gången i morse. Hon satt alldeles stel nedanför skålen och vrålstirrade på fiskarna. Helt spänd var hon, så när jag klappade händerna (ville se hennes reaktion) hoppade hon högt. Hahaha, det såg skitkul ut! Usch vilken elak matte jag är! Nu ska jag kompensera den elakheten med att ta med henne ut på en promenad så att hon får lukta lite och kissa in sitt revir. Det gillar hon min Fisråtta.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.