Natten hade gått bra

Veterinären ringde i förmiddags och meddelade att natten har gått bra. Fia har inte kräkts och kontrasten hade på morgonen nått tjocktarmen. Antar att de håller på och röntgar idag då? Hon har fått dropp nu och skulle få börja äta mat idag. Specialmat blir det då. Om allt går bra idag och i natt så får vi komma och hämta henne i morgon. Jädra hund om hon kräks mer nu då och får bli kvar! Då blir matte och husse galna av saknad!
Det är lite deppigt att hon är borta.

Linda var här innan och lämnade cup cakes och lussebullar! Vilken lyx! Tack så mycket, det smakade super!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Natten hade gått bra”

  1. Usch de är inte roligt när ens djur blir sjuka. De är ju våra små bebisar 😉 Bävar för den dagen min hund går bort som är 12 år nu. Vet att de kan hända när som kommer bli jobbigt. Men vi får hoppas att ni får hem lilla Fia snart och att hon är pigg.

  2. Hoppas lilla Fia blir bra. Och att dem kommer på va det är för nåt.
    Aldrig roligt att behöva lämna sitt djur hos Veterinären.

Kommentarer inaktiverade.