Fisen är hemma igen

I onsdags fick jag åka och hämta Fia igen. Det hade gått bra att ha henne där och de hittade inget fel i magen på henne så troligen var det en reaktion på något. Jag har skrivit lite mer i hennes egen blogg på Frallanfia. Det är skönt att ha henne hemma igen i alla fall. Underbart att höra hennes små (och stora…) snarkningar! Husse är nog mest nöjd. Han kom t.o.m. hem på middagen igår för att kunna pussa lite på henne 😉

Jag blev lite besviken igår. Har tidigare fått info om att vi skulle ha ett obl. sem. den 28 i Halmstad. Sen har det inte lagts ut någon mer info på hemsidan så jag trodde därför att vi skulle få schema och sånt då. Såg lite grann fram emot en veckas ledigt. Är man mellan två kurser är man ju faktiskt ledig för då är det svårt att göra något skolarbete. Oftast får man dock infon så pass tidigt att det går att sätta igång innan kursen. I vilket fall som helst, jag anade att något inte stämde så jag ringde ner till Halmstad. Då visade det sig att de hade glömt att lägga ut kursinfo på kursens sida! De hade lagt det på en annan sida! ”Det var bra att du ringde och sa det” sa hon jag pratade med. Ja, det var ju bra ur den aspekten att det säkerligen är fler som har letat efter det där schemat men det var ju dåligt ur aspekten att jag nu vet att vi börjar redan den 19… Fast det hade blivit förbannat krångligt om jag hade missat intron. Då hade det krånglat med både CSN och skolarbetet.
Jag ser verkligen inte fram emot den här terminen! Är inte laddad för varken VFU eller att skriva examensarbetet. Jag intalar mig att det bara är 5 månader kvar, sen är det över 😉

Nu måste jag plugga, har tenta i arbetsrätt på tisdag…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.