1 natt

1 natt utan Fisråttans snarkande bredvid sängen. Väntar på att de ska ringa nu. Ställde klockan för att komma upp i tid. Lite pinsamt om man skulle sova när de ringer och svara med en sån där härlig morgonröst 😉
Jag hoppas att hon har skött sig, råttan. Fast lite hoppas jag också att hon har ylat som bara den för att få uppmärksamhet, min prinsessa nöjer sig inte med vad som helst :mrgreen:
Idag ska vi göra någonting, vi måste göra någonting. Upp på övervåningen tror jag att det blir, känna sig lite nyttig. Gipsat klart taket i sovrummet, det tar sig, mycket (extremt) sakta med säkert.  
Kanske borde tillägga att vi inte alltid blir så här nojjiga när Fisen är borta. Inte när man har henne hos folk man känner, hos mormor tex. Där kan man lämna henne länge utan att känna oro över hur hon mår eller så. Mest tänker jag på hennes behov av närhet. Hon vill vara så nära så nära hela tiden. Helst i knäet eller på ett ben eller så. Hade hon kunnat hade hon nog krupit in under skinnet på en! 😉
Plutten var iaf glad att det var ledigt på husses mage igår. Han trampade och trampade och trampade. Mys. Han verkar inte ägna en tanke åt att det fattas en familjelmedlem. Däremot har Ester smugit runt här och kikat. Hon är lite konfunderad, det är något som inte stämmer liksom. Men hon är mycket känsligare för förändringar än Plutten. Ställer man en kasse på golvet måste hon smyga runt den och kolla läget direkt. Det tar också längre tid för henne att acceptera nykomlingar. Men med Fia har det gått super den senaste tiden. Ester är ju lite uttråkad nu när det är så kallt ute, då håller hon sig inne och vill busa. Men det ska vara på hennes villkor naturligtvis, det är väl inte alltid Fia fattar det… 😉
Nähe nu ska jag duka av frukosten och sen fortsätta vänta på det där telefonsamtalet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “1 natt”

  1. Hej svejs! Hoppas Fia mår toppen?! Angående vetrinärer och sådant var jag och Jenny i Värnamo , veterinärhuset , med två stackars skrämda kattflickor ( möjligtsvis lite nyfikna också).Sterilisering var namnet för dagen,antagligen inte så högt på deras topplista. Idag tar vi det lilla lugna , Men Susy är väldigt pigg för att vara nyopererad enda felet är nog för henne att behöva vara inomhus i 14 dagar(blaaa). Jag har bara en sjukling hemma (Jenny har sin katt Daisy) , men det skulle vara en nyseriliserad katt till , men hon var på rymmen, ville antagligen ha chansen att få fler kattungar denna säsongen.Gunilla

Kommentarer inaktiverade.