Nytt år

Hej 2009, hej då 2008!

2008 gick snabbt, svisch sa det så var året förbi. Funderade lite på vad som hänt under det gågna året när jag satt där på köksgolvet med Fia-fis vid 12-slaget och tittade på raketer. Vad hände egentligen? En massa!
– Årets bästa måste väl ändå vara att vi förlovade oss.
– Årets jobbigaste = att byta taket!
– Årets mesta får bli alla kattungarna hos Nicklas föräldrar, de var mååånga.
– Årets nytillskott är Saga, min lilla kusin.
– Årest mest irriterande är dessa jäkla förkylningar som inte ger sig.
– Årets skönaste är Thailandsresan. Underbara Thailand!
– Årets nervösaste var när min dator kraschade… Hu! Men det slutade ju väl trots allt.
– Årets mest ledsamma var att Fia visade sig ha Patella luxation.
– Årets bedrift är att jag har lyckats genomlida ytterligare ett år på Högskolan i Halmstad.
– Årets suraste var att behöva betala 2400 i fortkörningsböter…
– Årets roligaste är en massa stunder med min Fia-fisråtta. Hon e knas!

Ja känner på mig, nej förresten, jag vet att 2009 kommer att bli ett mycket spännande år. Händelserikt och omrörande. Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning :mrgreen:

Gårdagskvällen var lugn och trevlig. Eller tja, det beror väl på hur man definierar lugn… 😉 Där fanns så många barn! Barn hit och dit. Direkt när vi kom fick jag ett sådant där barn uppslängt i famnen. Jaha, hur gör man då? Barnet började skrika, naturligtvis, det hade jag också gjort om jag hade hamnat i in famn. Barnet skrek och skrek. Det var hungrigt! Då matade jag det! Två olika barn (nästan olika – tvillingar) matade jag under kvällen! Det är faktiskt helt otroligt, de som känner mig förstår. De som känner mig kanske också tror att jag ljuger, men nej, nedan finns bildbevis. När barnen hade fått mat skrek de lite till och då lyckades jag övertyga någon annan att ta dem. Idag har jag ont, mycket ont, i min vänstra arm. Den är inte van vid att hålla barn. När vi skulle äta, med kniv och gaffel, led armen något fruktansvärt, den skakade och skakade och skakade, det var en traumatisk upplevelse för min arm. Egentligen för hela mig 😉
Men det blev en trevlig nyårsafton, med massa god mat, lite fyrverkerier och skrattande. Vi åkte hem redan vid ett eftersom jag skulle jobba idag, vilket förövrigt var en mycket dryg jobbdag med endast 7 besökande kunder… I morgon blir det mer ös, då har vi inventering.

BILDBEVIS:

Jag matade…


…och sen fick man torka.
Om jag ser stel ut så beror det på att jag var det.
Very stel.


Fia fisråtta var trött på nyårsaftonskvällen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Nytt år”

  1. Pedda: Det får vi verkligen inte hoppas! Inte ett människobarn i alla fall men kanske en till hårig liten korv á la Fia 😉

    Tina: Men det är jag och ett livs levande barn. Helt sant!

  2. Djupt koncentrerad! Men du matade både Annie och Sofie! Har du förträngt det?? Fast inte många gånger =)

  3. Va!? Gjorde jag det? Det kommer jag inte ihåg, det var kanske inte så många gånger då som sagt… 😉

Kommentarer inaktiverade.