Inventering

Idag har vi inventerat på jobbet. Ganska trist. Man räknar och räknar och räknar… Vi fick hålla på länge idag också. Sist var vi klara klockan 3 men idag åkte jag inte därifrån förren kvart över fem. Jag och Frida skippade tre-rasten för att hinna med. Ändå gjorde vi inte allt. Halva lilla lagret är kvar. Sparade det åt chefen 😉 Jag gick igår på jobbet och röjde, ställde saker i jämna högar och så, tur det, annars hade det tagit ännu längre tid. Det rummet jag inventerade fixade jag iordning alla rostfria formar redan igår så där sparade jag en del tid idag i och med att det nu stod i storleksordning och mer lätträknat. Fixade bland stekpannorna och sånt redan igår också, så de stod i jämna 10 eller 12 högar. Hahaha, inte för att jag ville kanske men för tusan, det var ju så dött med kunder igår! Var ju tvungen att hitta på något!

Jag ringde vetten i morse. Fia har varit lite dålig. Svullnade upp på kroppen på nyårsafton och sen har hon kräkts några gånger. Vetten tyckte dock att vi skulle avvakta i och med att svullnaden försvunnit och hon inte har haft någon feber. Hon spydde senast i morse så jag hoppas att hon får behålla sin mat nu. Kokade lite fisk och ris till henne nu i kväll. Det gillade hon! Min lilla skit :mrgreen:

Kollar på filmen ”Ali” nu. Handlar om boxaren Muhammad Ali. Är Will Smith som spelar honom. Jag gillar ju Will men den här filmen var lite dryg. Bra men dryg.

I morgon ska jag sova läääänge. Ha! Varje gång jag planerar det vaknar jag tidigt och kan omöjligen somna sen. Helt misslyckat. Kanske blir det en tur till Halmstad i morgon. Socialträna Fia lite. Sen hade jag behövt mig ett nytt smyckesträd på Åhléns för mitt gamla åkte i golvet och blev ved ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.