Nyårsafton

Gott Nytt År! Säger det redan nu eftersom jag kanske inte hinner sen och dessutom är det ytterst sällan som jag lyckas få iväg mina sms på nyårsaftonskvällen, får någon det? Efter klockan 7 på nyår brukar det vara mycket trögt på telenätet.
Kvällen ska vi fira hos L och M ihop med två andra par + alla barn. Min bebis Fia-fis ska naturligtvis också med. Jag ska gå en rejäl runda med henne sen och innan vi ska åka tänker jag ta fram de två saker som får henne helgalen, gula bollen och flugsmällaren, och busa busa busa tills hon storknar det lilla livet. Sen håller hon sig nog lugn under kvällen ;-) Får se hur det går med fyrverkerierna. Förra nyår brydde hon sig inte nämndevärt med i påskas tyckte hon att det var lite läskigt. Men det ska väl bli förbjudet med sånt nästa år väl? Eller hur det nu var.

I måndags var jag i panik i båda Vmo och Gvd för att hitta ett par nya jeans och något till nyår. Gick inte så bra… I Vmo var det totalt kaos. Förbannade rea! Bara en massa folk och oordning bland kläderna. Brukar gå in i en butik i Vmo och be dem sätta ihop någon snygg outfit åt mig men där var det jättakaos så det blev inget med det. Besviken. Hittade tillslut ett par jeans på rean på JC i Gvd. Äntligen! Sen stressade jag in till klädbutiken här i Sms och köpte en blus. Inte bra… Jag provade hela kvällen sen men var tvungen att inse att den var fär stor. Skit! Skulle till mormor igår morse så då passade jag på att åka in i kläabutiken på grannorten och där fanns den där blusen i mindre storlek! Hurra! Nyår var räddad 😉 Sen hittade jag mer snyggt där… En supersnygg skjortklänning. Expediterna tyckte att jag skulle ta den istället för blusen, men den fanns bara i vitt. Jag kan ju inte ha vitt! Har man hund, katt och alltid skitig bil kan man inte ha en vit skjortklänning :mrgreen: Så det fick va.

Hade tänkt åka och sola nu på morgonen men jag orkar inte. Det är superhärligt att sola. Varmt och avkopplande. Men det är dyrt och känns inte så lockande att sätta sig i den kalla bilen för att ta sig dit. Så det får nog också va.

Vad som däremot måste göras idag är ju att äta mat. Vad fasen ska vi ha till middag idag? Usch jag är inte sugen på att laga något idag igen. Har ju, hör och häpna, lagat mat två gånger på en veckas tid. Mycket ansträngande. Kanske skulle skippa middag idag och spara oss till ikväll istället 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Nyårsafton”

  1. Detsamma! Jodå, det brukar snarare vara tvärtom, att man får tjata på’n ”men ta en öl nu då, men ta en öl, men TA EN ÖL!”. Typ…

Kommentarer inaktiverade.