Den här dagen förbi

Usch var tiden går fort när man har roligt 😉
Idag gjorde vi ett nytt försök att åka ihop till Ge-Kås, jag och Nicklas. Gick riktigt bra. Om vi bortser från den stunden på morgonen då det rök ur mina öron av ilska för att min andra hälft aldrig kan komma ur sängen i tid på morgonen! Att det ska vara så svårt!? Och när man sedan är medveten om att man är sen, skyndar man sig inte på lite extra då? Tydligen inte om man heter Nicklas… :mrgreen: Men tillslut kom vi iväg och resten av dagen flöt på bra. Jag hittade lite onödigt och nödvändigt kraffs. Nicklas köpte mååånga fillmer så nu har vi att göra. Kollade på ”Härmed förklarar jag er Chuck och Larry” innan. Jättebra film, hur har jag kunnat missa den? Jag köpte bara 1 film idag. ”Förtrollad” heter den, är en Disney film. Tycker den verkar småkul sådär. Lite onödigt vetande om mig är att när jag var liten fattade jag aldrig att den där sista snirkliga bokstaven var ett ”y”, jag trodde att det var ett ”p”, Disnep. Kopplade aldrig riktigt trots att alla sa Disney… Jag var ett korkat barn.  
Nähe. nu ska jag plocka fram lite ost och kex, laddade med det på Ge-Kås idag. Äter bara en massa onyttigheter nu. Usch så dumt, men fan så gott 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

7 reaktioner till “Den här dagen förbi”

 1. Hallå! Hoppas ni kan röra er efter allt ätande=) Angående inköp av fisk, så sa de i affären att två slöjstjärtar (heter de så?? låter konstigt) är att rekommendera. Antagligen så de får sällskap o inte behöver vara själva! Fanns oranga, låter oxå konstigt, orengea?? Hörrdu läraren, hur ska det va?? vilket är rätt?? ÄH! Brandgula!! Problemet är löst. Det fanns BRANDGULA fiskar att ha i skålen..precis som plastbertil ni har nu!

 2. För mig blir de nog Ullared imorgon. Förtrollad har jag, en mysig film. Den andra filmen låter bra, kanske man skulle köpa=)

 3. Ja härmed förklarar jag er Chuck och Larry den är superbra! Skrattade som bara den. Inte kan jag tänka mig att du var ett korkat barn inte! Gott nytt år kram

 4. Jag trodde också det var ett p i slutet av ”Disney”. Så vi levde nog i samma ”disnep-värld” du och jag! ha ha

 5. Helena: Brandgula låter bra, men annars tror jag att orangea är den korrekta stavningen. Kan ha upptäckt ett problem med att ha skålen på dass – mitt spreyande av diverse hårspreyer… Kanske fiskar gillar sånt?

  Therese: Sådana får det bli. Jag skulle vilja ha sådana fast med utploppande ögon. Söta!

  Tina: Lugnt med folk. Var helt dött bland julsakerna, kanske inte så konstigt…

  Anna: Den var sådär tycker jag, blev lite besviken.

  Lisa: Den var mycket kul! Men de flesta filmer med Adam Sandler är ju bra.

  Linda: Så skönt att jag inte var ensam om att vara så korkad då 😉 Det var en bra värld tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.