Annandagen -08

Idag har vi, som alltid på annandagen, varit hos mormor och spelat Uno. Brukar spela fler spel men det hann vi inte med idag, gick en rejäl runda runt byn istället. Vi fick massa god mat hos mormor, både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Gud vad jag älskar att bli bjuden på mat! Kvittar vad man får, bara att slippa laga skiten själv är nog för mig 😉
Vilket jag slipper i morgon också för då tar vi en tur till Ge-Kås. Mest för skojs skull, köpa lite sånt där onödigt, och nödvändigt (plattång). Var på Elgiganten i förmiddags och kollade in deras rea. Vilken skit! Inte en enda dvdbox på rea. Jag som hade tänkt ladda med någon ny box såhär mitt i julledigheten. Får kika på Ge-Kås i morgon istället. Men folk hittade visst saker på Elgiganten idag ändå för kön till kassan var låååååång!
Kollar på Mickey Blue Eyes nu men den är ju en sådan där jobbig komedi! Där det bara blir fel hela tiden och man blir så frustrerad att man inte ens klarar av att titta. Yes, jag engagerar mig hårt i filmer… Så jag får nog gå och lägga mig nu istället innan jag får ont i magen av frustration ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.