Till läkaren – för förkylning!

Idag ska jag en sväng till läkaren. Fick tid hos privatläkaren som har sin praktik bredvid vårdcentralen. Ringde vårdcentralen och det var de som gav mig tid hos honom, visste inte att de samarbetade? Har aldrig varit hos honom tidigare, så jag hoppas att han är bra. Det finns en manlig läkare på vårdcentralen som jag vägrar att gå till. Maken till översittare får man leta efter! En mycket otrevlig människa. Vet att fler har råkat ut för hans beteende och som nu därför också vägrar att gå till honom. Måste ju kännas bra när folk ringer till vårdcentralen och inleder sina samtal med att man vägrar gå till denna läkaren… Lyckat.

I vilket fall som helst, min förkylning vill inte ge med sig. Det har lugnat ner sig men släpper inte. I två veckor har det hållt på nu. Sånt där fjant hinner väl inte jag med! Springa och snyta sig och hosta! År 2008! Det är inte klokt. Det vill inte släppa i bröstet. Är tungandan och hostar, känns som om jag inte kan ta riktigt djupa andetag. Är lite fjollig över att det är början till lunginflammation. Hade ju lunginflammtion för något år sedan och det tog låååång tid innan penicillinet fick bort skiten. Jag hinner ju som sagt inte med sådant! Måste vara frisk över julen för annars kan jag ju dessutom smitta ner mormor, morfar eller farmor. Och jag måste bli frisk till nyår för om vi ska fira det med Nicklas vänner kommer det vara med en massa små små små barn och då är det kanske inte så lämpligt att jag är där och smittar ner dem.

Nä, den där läkaren får minsann plocka fram något snabbverkande mirakelmedel! Sånt måste väl ändå finnas. År 2008 liksom!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.