Ingen lunginflammation

Det var ingen lunginflammation, tack och lov. Han skrev ut en hosmedicin så att jag blir av med skiten i bröstet och sen sa han (läs detta NOGA nu Nicklas och mamma) att det är viktigt att jag fortsätter använda nässprey ett tag till för att hålla nere svullnaden i örat! Haha, det är viktigt att jag tar nässprey! Det ni! Är alltid en himlans gnällande om att jag tar nässprey när jag är förkyld men nu visade det sig att det är viktigt. Kändes bra 😉

Men någon mirakelmedicin som tar bort allt nu hade han inte. Det var dåligt tycker jag. Ska ju jobba hela helgen och kan ju inte stå och snora framför kunderna. Kommer ihåg en gång när jag fick en hostattack samtidigt som jag höll på att ta betalt av en stackars kund. Jag kunde fan inte sluta hosta. Det gick inte. Tillslut började tårarna rinna också. Hur pinsamt var inte det då? Försökte ta betalt med tårarna rinnande, halsen kliande och ett evigt hostande. Jag undrar om den kunden kommer tillbaka igen? :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Ingen lunginflammation”

  1. Vet hur de känns, dras just nu med en jobbig och hård hosta. Fick en sån där hostattack idag som inte ville sluta. Var alldeles röd i ansiktet å tårana rann..Jobbkollegorna skrattade.=) Får hoppas att min hostmedicin hjälper, de brukar den göra. Nässpray är den bästa uppfinningen, skulle aldrig klara av att sova utan den när jag är förkyld=)
    Krya på dig!

Kommentarer inaktiverade.