Vegetarian

Det är samma visa vartenda år. När jag plockar ut den där färdigkokta skinkan ur kylskåpet kommer svordomarna. Jag svär, skriker, svär, klöks och svär. Det är så makalöst äckligt att öppna upp den där plasten så att slemmet kan rinna ut. Det är ännu äckligare att dra bort nätet. Och att skära bort svålen sen då! Ahhhhhhhh! Blä! Det är så att jag seriöst överväger att bli vegetarian, vartenda år säger jag det. ”Nej Nicklas, nu tänker jag aldrig mer äta kött!”. Efter en halvtimmes ugntid sitter jag ändå där och smaskar på skinksmörgås. Men jag kommer aldrig kunna njuta av skinkan så som jag gjorde när jag var liten, inte efter att ha sett slemmet och tagit bort nätet. Man är skadad för livet…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vegetarian”

Kommentarer inaktiverade.